23 Shtator, 2016

Sherbime Te Tjera

SHERBIMET TONA

Na kontaktoni nese deshironi te informoheni mbi gjithe sherbimet tona

Sherbimi SMS

Kristal Communication allows companies to integrate SMS into the heart of what they do. Whether this is sending time-critical alerts, carrying out marketing campaigns or interacting with customers, Kristal Communication is an SMS provider that delivers national SMS in a straightforward and reliable fashion.

Zhvillues Software

Tek Kristal Communication ne jemi të ndergjegjshem që zhvillimi i softwareve per klientet kerkon një përzierje ekspertize teknike dhe komunikimi të qartë, ndaj ofrojme eksperiencen dhe asetet më të mira për të siguruar që ju të merrni të dyja. Ne e dimë se çdo klient është unik dhe përpiqemi të paraqesim gjithmone një propozim individual, inovativ dhe kompetitiv. Kristal Communication ka mbi 7 vite eksperience ne zhvillimin e aplikacioneve/software-eve per klientë dhe biznese si Institucione Financiare, Universitete, Ambasada, Banka, Kompani Telekomunikimi etj.

Distributor Airtime

Kristal Communication u bë distributor Airtime për Vodafone Albania , Telekom Albania dhe Eagle Mobile përmes Shërbimit te pagesave nga celulari, MPAY. Përmes këtij bashkëpunimi i ofrohet mundësia çdo abonenti mobile të rimbushë numrin e tij ose atë të dikujt tjetër.